Skip to main content
Start + prijsuitreiking

Kartje Kilo

Moeten ze nog worden voorgesteld? Ooit deden ze hun 1ste act op de Belcanto Classic en ondertussen zijn ze uitgegroeid tot 1 van de grappigste straatartiesten dat ons landje rijk is.  Dit jaar bestaan ze 25 jaar en gaan ze er opnieuw een grappige lap op geven.

Dit jaar krijgt het duo gezelschap van enkele bekende Sporza presentatoren!  Wie dat zijn houden we nog eventjes geheim.

TIJDENS KOERS CENTRUM WESTOUTER

Airkesmachine

Deze jongens van Airkesmachine rijden rond op een gepimpte en unieke airkesmobiel, voorzien van nodige muziek, toeters, bellen én zin/goesting! 

Helemaal live brengen deze volkse troubadours vrolijke nummers van Willy Sommers tot de Kreuners, van André Hazes naar Gorki, waaruit dan ineens het Italiaanse Bella Ciao ontspringt...

Alléz hoppaaah! Ambiance!

TIJDENS KOERS CENTRUM WESTOUTER

FESTA COLETTA

Deze 3 trotse boeren tonen graag hun vers gekweekt fruit en groenten, bij elke oogst hoort een feest: Festa Colletta! Een mobiele voorstelling vol muziek, circus en vitamientjes.

FEESTWEIDE

Vuuract Hot Rod

Op weg naar een volgende opdracht rijden deze klussers met hun oude “Hot Rod” door het land. Ondertussen repareren ze op eigen vurige manier alles wat niet gemaakt moet worden. Staan er grote werken gepland dan nemen ze nog extra klussers mee.

Jos Klos, vandaag gemaakt, morgen los.

PODIUM FEESTWEIDE 21u30

Smashdance

Stel je even voor: na een avond vol ambiance kruip je moe maar voldaan in je bed.  Je voeten doen pijn van het dansen en valt glimlachend in slaap, tevreden dat je erbij was na een fantastische Belcanto Classic én een denderend optreden van Smashdance.

FEESTTENT 23u30-03u00

DJ BOBALICIOUS

Bob Bossaert. BBB. Het Brein, de Beats & de Ballen. Kortweg BoBo: Bon chic, Bon genre. Bossa(ert) Nova. De Boss, quoi. Geef 'm een dj-booth en hij krijgt vleugels.