Opnieuw geen Belcanto Classic in 2021

De kogel is door de kerk. Na verschillende vergaderingen met ons bestuur hebben we samen besloten om ook dit jaar geen Belcanto Classic te laten doorgaan. Iedereen die ooit op de Belcanto Classic aanwezig was, weet en beseft dat dit jaar ook nog te vroeg zal komen om het op de gekende manier te organiseren.
De Belcanto Classic is een koers, een volksfeest, een kerremesse, een beleving .... De huidige reglementeringen rond het corona virus zorgen er voor dat wij geen groen licht krijgen om het op een normale manier te organiseren. Het is met veel spijt in ons hart maar we trekken de kaart van "alles of niets" en onder de huidige omstandigheden is "alles" een vaag begrip!
Het wordt dus nog een jaartje wachten om het mooiste peloton door de straten van Westouter te zien rijden. Noteer alvast maandag 29 augustus 2022 in jullie agenda want we zullen veel goed te maken hebben.
Blijven we bij de pakken zitten? NEEN..... Achter de schermen werken we samen met TE GEK!? en gemeente Heuvelland aan een Belcantoroute voor wandelaars. Ook zijn er plannen om de Belcantour in een coronaproof jasje te steken. De Belcantour komt dus éénmalig terug!
We communiceren hier binnenkort meer over. Zet het weekend van 28 en 29 augustus 2021 met stip in jullie agenda als je graag wandelt of fietst in een prachtige omgeving!
Vive le Belcanto!

nieuws, 2021

belcantoclassic.be is een website van
De Belcantovrienden vzw
Bellestraat 13G - 8954 Westouter | BTW. : BE 0474.793.917 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.0476 59 38 94