Gestolen vaten (deel2)

Totaal onverwacht, werd ons bericht over de gestolen vaten, vorige week massaal door jullie gedeeld in de hoop om op die manier de daders van onze gestolen biervaten te vatten!
Nadat het bericht ruim 1500x werd gedeeld hadden wij stilaan de hoop opgegeven op een goede afloop! Tot 2 dagen na de Belcanto Classic een vreemd bericht onze postbus bereikte.

Een jonge... dame uit Poperinge, die aanwezig was op de Belcanto afterparty, was diezelfde avond ook het slachtoffer van diefstal van haar handtas waar ook haar GSM instak. Nadat ze daags nadien aangifte van deze diefstal had gedaan bij de lokale politie, kreeg ze de dag erna al het goede nieuws dat haar handtas met alle inhoud werd teruggevonden!

Tot haar grote verbazing vond ze op haar GSM-toestel enkele merkwaardige foto's en filmpjes van 2 zonderlinge figuren! Op het filmpje waren 2 uitbundige en redelijk beschonken feestvierders vreugdedansjes aan het maken rond 5 metalen vaten....
De boodschap van onze gestolen vaten had zij ondertussen ook al zien voorbijkomen op Facebook en voor haar was het dan ook vrij duidelijk dat de dieven van haar handtas ook de dieven waren van onze vaten....

De afgelopen week werd er in samenwerking met de lokale politie van Heuvelland een discrete zoektocht opgestart naar onze vatenpikkers en deze werd vanmorgen met veel succes afgerond! De dieven werden geïdentificeerd en ondertussen zijn de vaten terug in ons bezit!

De afloop van dit verhaal is Te Gek!? voor woorden maar zo zie je maar dat het delen van dergelijke berichten wel degelijk zijn nut kan bewijzen!! Jammergenoeg mogen we om privacyredenen het filmpje van de daders niet openbaar maken maar het zou op zijn minst een virale hit zijn geworden in de categorie van meest "oerdomme dieven"

 TOT VOLGEND JAAR!
24ste Belcanto Classic op maandag 27 augustus 2018

 

nieuws, 2017

belcantoclassic.be is een website van
De Belcantovrienden vzw
Bellestraat 13G - 8954 Westouter | BTW. : BE 0474.793.917 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.0476 59 38 94