Hommage op Tournée VDB

Tournée VDB brengt hommage aan Frank Vandenbroucke op de Sulferberg 

19 augustus 2009 Frank VDB schiet als een pijl weg uit een select groepje in de laatste ronde van de prestigieuze 'Belcanto Classic'.... een koers voor wielertoeristen.

Een laatste splijtende, krachtsexploot op de Sulferberg, de trappers rond in de afdaling, een stuk lastig, nijdig,vals plat en Frank staat waar hij altijd moest staan... in het midden van het podium...winnaar!
God is terug!!! Hij kan het nog!! Wacht maar tot volgend seizoen waar Hij genadeloos zal toeslaan, ditmaal bij de profs wordt er gemijmerd, gedroomd, gehoopt...
Helaas, godverdomme helaas...!!

28 augustus 2017 De Lokerse BergBIERproevers houden een pop-up bar open boven op de Sulferberg, in de tournée richting Reningelst, richting... bocht 7.
Er wordt op een bescheiden, subtiele manier hulde gebracht aan de man die het volk begeesterde, rock 'n roll bracht in het peloton... Frank Vandenbroucke.
Verwacht je aan een gezellige koersbar, waar je als supporter van 'jouw held op de fiets' een lekker biertje kan drinken die gelinkt wordt aan God uit Ploegsteert!
 
Nieuw dit jaar:  iedereen krijgt de kans om een boodschap te schrijven op een speciaal ontworpen doek voor Frank.  Na de Belcanto Classic overhandigen we deze banner aan de familie van VDB!
 
Supporter uit volle borst!

Leve de Koers!

 

nieuws, 2017

belcantoclassic.be is een website van
De Belcantovrienden vzw
Bellestraat 13G - 8954 Westouter | BTW. : BE 0474.793.917 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.0476 59 38 94