Toch BOCHT 7 op de Belcanto

Toch Bocht 7 op de Belcanto Classic!

 Afgelopen jaar gingen de deuren van Café St. Joris in Reningelst dicht!  Daarmee kwam ook een einde aan de belevingsbocht BOCHT 7 tijdens de Belcanto Classic.  Cafébaas Michiel Gauquie had er de afgelopen 2 jaar een echte ambiancebocht van gemaakt en het ging zelfs zo ver dat de gevel van het café volledig in het oranje werd getooid!

Voor het café werd tot op vandaag nog geen nieuwe uitbater gevonden!  Iedereen had er zich al bij neergelegd dat er geen Bocht 7 zou zijn in Reningelst....  Maar goed nieuws, BOCHT 7 krijgt een vervolg!

Samen met de mannen van Drapeau Vélo en biermerk Kwaremont vonden we de geschikte partners om BOCHT 7 nieuw leven in te blazen!   De 500 deelnemers aan de Belcanto Classic zullen dus terug een extra duwtje in de rug krijgen bij de passage in Reningelst!  Drapeau Vélo zorgt voor de ambiance en de sfeer en Kwaremont zorgt ervoor dat de kelen nooit droog zullen staan!!

VIVE LE VéLO, VIVE BOCHT 7

Bv's, nieuws, 2017

belcantoclassic.be is een website van
VZW de Belcantovrienden

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | T: 0476 59 38 94 |  Westouter | ondernemingsnr. : BE 0474.793.917