Te Gek!? stelt nieuwe campagne voor

Nieuwe campagne van Te Gek!? opgestart op de Belcanto Classic!

Het project Te Gek!?, het VLESP en de VVGG starten dit najaar met een grote nieuwe campagne Signaalherkenning bij psychische problemen, met Selah Sue en Guy Swinnen als meter en peter.  De aftrap wordt gegeven op maandag 28 augustus 2017 op de 23 ste Belcanto Classic in Westouter, in aanwezigheid van de heer Jo Vandeurzen, Vlaams minister van Welzijn, Volksgezondheid en Gezin. De campagne wil mensen bewust maken van de belangrijkste signalen die aangeven dat het niet goed gaat met iemand en dat je hier zelf ook iets mee kan doen. 

Enkele ingrediënten van de campagne signaalherkenning: een artikelenreeks en negende Te Gek!? bijlage in de krant De Standaard, radio-en televisiespots op VRT, de vierde Te Gek!? novelle geschreven door Margot Vanderstraeten, een nieuwe campagnesong en de Te Gek!? Open Geest muziektheatertournee in de cultuurcentra van Vlaanderen (zie ook verder).

Naam en beeld van de campagne worden onthuld op de start van de Belcanto Classic.

 

Bv's, nieuws, 2017

belcantoclassic.be is een website van
VZW de Belcantovrienden

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | T: 0476 59 38 94 |  Westouter | ondernemingsnr. : BE 0474.793.917