Medewerkers gezocht

Belcanto Classic zoekt medewerkers!
Wil je een handje helpen tijdens de opbouw, pintjes tappen achter de toog, medailles hangen rond de nek van een bezwete fietser, onze belcanto shop bemannen,....
Op vrijdag 29/04/22 nodigen we alle geïnteresseerde medewerkers uit op een info avond in zaal Utendoale in Westouter (19u).
Ben je verhinderd op 29/04 maar wil je toch graag meehelpen? Laat het ons dan weten....
Registreer via deze link: https://forms.gle/nVczwTj6atdya6C7A

De Belcantoroute

Belcanto Classic, Te Gek!? en de gemeente Heuvelland stellen u voor: de Belcanto Route.

Geen koers deze keer, maar een gloednieuwe interactieve wandeling om te beminnen langs de mooiste plekjes van Westouter.  Aan de hand van 10 luisterverhalen dompelt Sien Eggers je onder in de wereld van het mindful wandelen.  Dat betekent zoveel als tot rust komen, genieten van de omgeving en kalmte ervaren. Mindful wandelen verbetert niet alleen je humeur, het vermindert ook stress, depressieve klachten en angst!

De teksten zijn van de hand van Hugo Matthysen dus ook de lachspieren komen in actie! 

Op zaterdag 28/08 en zondag 29/08  kan u reeds in avant-première genieten van deze wandeling.  In het bijzijn van enkele BV's wordt de wandeling officiëel voorgesteld op zondag 29 augustus 2021 om 15u op het DorpsOntmoetingsPunt in Westouter waar de Belcantovrienden voor de gelegenheid een gezellige pop-up bar zullen neerpoten.

De wandelkaarten zijn tussen 28 augustus 2021 en 30 augustus 2022 gratis verkrijgbaar in de horecazaken van Westouter. De verhalen kun je beluisteren door op verschillende plaatsen langs het parcours de QR-codes te scannen op de borden met het Belcanto Route logo. 

Dit project kadert in de jaarcampagne ‘Heuvelland – Zot van Te Gek!?’ en wordt mee mogelijk gemaakt door de Nationale Loterij.  

Bezoek ook de permanente Te Gekke Wandeling in Ichtegem, een initiatief van vzw Tramstatie.   Meer info via www.tramstatie-ichtegem.be 

Interesse in de andere Te Gekke Wandelingen?  Klik dan HIER

Belcanto Route Trailrun

DE BELCANTO ROUTE TRAILRUN

Niet alleen de wandelaars komen aan bod op 28 en 29 augustus 2021!

De Belcanto Route wordt voor de gelegenheid volledig uitgepijld en kan dus perfect gelopen worden. Ideaal dus voor een uitdagende trailrun van 8 of 13 km in en rond het prachtige Westouter!

Starten kan aan de Belcanto POP-UP bar (strechtent) op het DorpsOntmoetingsPunt van 9 tot 18u.  (op zaterdag en zondag).

DEELNAME IS GRATIS

Toch Belcantour in 2021

Belcantour is dit jaar éénmalig terug in een corona proof jasje.  U kan via de website gratis alle parcours downloaden en fiets mee in het weekend van 28 en 29 augustus 2021.

Voor de gelegenheid zetten de Belcantovrienden een tent op het DOP in Westouter en zorgen voor een fijne après na het fietsen.  Geniet van een frisse St. Bernardus na de inspanning en geniet van diverse randanimatie.

*Elke deelnemer ontvangt na afloop van de Belcantour een goodie-bag.

*(tot zolang de voorraad strekt)

 
 

2021

belcantoclassic.be is een website van
De Belcantovrienden vzw
Bellestraat 13G - 8954 Westouter | BTW. : BE 0474.793.917 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.0476 59 38 94