De Belcantoroute

Belcanto Classic, Te Gek!? en de gemeente Heuvelland stellen u voor: de Belcanto Route.

Geen koers deze keer, maar een gloednieuwe interactieve wandeling om te beminnen langs de mooiste plekjes van Westouter.  Aan de hand van 10 luisterverhalen dompelt Sien Eggers je onder in de wereld van het mindful wandelen.  Dat betekent zoveel als tot rust komen, genieten van de omgeving en kalmte ervaren. Mindful wandelen verbetert niet alleen je humeur, het vermindert ook stress, depressieve klachten en angst!

De teksten zijn van de hand van Hugo Matthysen dus ook de lachspieren komen in actie! 

Op zaterdag 28/08 en zondag 29/08  kan u reeds in avant-première genieten van deze wandeling.  In het bijzijn van enkele BV's wordt de wandeling officiëel voorgesteld op zondag 29 augustus 2021 om 15u op het DorpsOntmoetingsPunt in Westouter waar de Belcantovrienden voor de gelegenheid een gezellige pop-up bar zullen neerpoten.

De wandelkaarten zijn tussen 28 augustus 2021 en 30 augustus 2022 gratis verkrijgbaar in de horecazaken van Westouter. De verhalen kun je beluisteren door op verschillende plaatsen langs het parcours de QR-codes te scannen op de borden met het Belcanto Route logo. 

Dit project kadert in de jaarcampagne ‘Heuvelland – Zot van Te Gek!?’ en wordt mee mogelijk gemaakt door de Nationale Loterij.  

Bezoek ook de permanente Te Gekke Wandeling in Ichtegem, een initiatief van vzw Tramstatie.   Meer info via www.tramstatie-ichtegem.be 

Interesse in de andere Te Gekke Wandelingen?  Klik dan HIER